fbpx

Vilkår & Betingelser

Priserne hos mig er delt op. Jeg har en pris for din fotografering, og efterfølgende er der tilkøb af billeder via dit online galleri, eller ved personlig fremvisning i mit studie.

Din fulde pris er altså afhængig af hvilket produkt du ønsker.

Se et udsnit af hvad jeg tilbyder i mit online prishæfte, her kan du også regne dig frem til en cirka slutpris ved at lægge fotograferingsprisen sammen med prisen for dit ønskede produkt.

Der er ikke inkluderet billedprodukter i fotograferingsprisen medmindre det fremstår klart, & ligeledes er der ikke fotograferingspriser inkluderet i billedprodukt-priserne.

Der er bookingbetaling ved alle fotograferinger.
For bryllupper er dette beløb på 2500,-, ved alle andre er det på 1000,-.
Beløbet er ikke refunderbart.

Ved bryllup; I tilfælde af udsættelse eller aflysning af brylluppet beholder Fotograf Tina Liv forudbetalingen. Denne forudbetaling refunderes kun hvis Fotograf Tina Liv kan ombooke bryllupsdatoen til samme eller større værdi.
Opsigelse af kontrakten skal foregå i en skriftlig meddelelse til Fotograf Tina Liv. Ved opsigelse af kontrakten, eller ved kontraktbrud indenfor 1 måned før den bookede dato betales 50% af den samlede pakke som erstatning for tab.

Personlige billeder taget hos en fotograf kan ikke fortrydes og refunderes ikke.
Betalingen for dine bestilte billeder betales ved bestilling, og før billederne udleveres.

Der er ingen returret på digitale filer.

Kundetilpassede bestillingsvarer med personlig tekst indgraveret, fotobøger, folios med påsatte billeder eller vægbilleder & løse print kan ikke fortrydes da varen sættes i produktion ved betaling.

Fortryder du køb af rammer, eller andre generiske varer, indenfor 14 dage efter levering så skal du levere varen retur ubrugt og i samme stand & mængde som ved levering for at jeg kan tage varen retur. Oplever du fejl på dine rammer indenfor 14 dage kan du få disse ombyttes ved returnering af fejl-rammen.

Der tages forbehold for prisændringer og tastefejl.

Priserne kan ændres når som helst, uden varsel. Sessioner der allerede er booket, inden prisændring, forbliver uændret.

Alle priser er inkl. moms og i DKK.

Fotografen vil altid være den, der har de fulde rettigheder, og eneste indehaver af ophavsretten på det fotografiske materiale. www.ophavsret.dk