Rock Fashion Show 2013

Jeg var så heldig at få et pr kort til rock fashion show i Kolding storcenter dagen før showet løb af stablen!
Jeg har ALDRIG taget denne type billeder før, og var ærligt talt en smule nervøs – og samtidig så er jeg ikke verdens bedste til at finde rundt i centret, faktisk så farer jeg vild nærmest hver eneste gang.. For ikke at tale om det at skulle finde sin bil igen.. – men det er så en helt anden historie!

Jeg ved at rock fashion show har været et årligt event i centeret siden 2010, så det var 3. gang denne gang.. Jeg har ikke været til det før da jeg enten har glemt det eller bare ikke haft tiden til det. Denne gang fandt jeg pludseligt ud af at en jeg kender skulle gå model – Diana! Og ja det er lige præcis Diana fra mit vandnymfe projekt! Mira var desværre blevet pillet fra pga højden – jeg havde ellers gerne ville se hende “strutte” den på catwalk’en, men det må jeg have tilgode!

Afsted gik det til centret kl. 13.40.. Jeg fik mit pr kort og så blev man ellers bare sluppet fri. Jeg havde ikke en fast post jeg skulle være på så jeg gik lidt rundt og ledte efter de make-up stande der var sat op rundt omkring i centret.. Jeg springer så lige over hvor lang tid jeg rent faktisk rendte rundt som en hovedløs kylling fordi jeg ikke anede hvor de stande var stillet op.. Men! Jeg fandt endelig (ved hjælp af et mobilopkald) den stand som Diana hørte til. Og sjovt nok så var Disa make-up artist på denne stand! Disa har jeg haft brugt i forbindelse med nogle af mine boudoirsessioner, meget dygtig pige!

Jeg fik taget lidt billeder hist og her, og senere skulle modellerne mødes i kælderen så de kunne gøre sig klar til den store catwalk.
Det var i kælderen jeg fik total blod på tanden! – Og jeg ville faktisk ønske jeg var en smule mindre genert, for der var virkelig mange interessante personligheder og looks.. og jeg har faktisk taget mit total yndlingsbillede fra dagen i kælderen!
Da showet startede piskede jeg rundt som en sindssyg.. Jeg kæmpede mig gennem menneskemængden ved den store scene & fik i det hele taget sved på panden og total ondt i fødderne af det renden rundt! Men det var nu meget sjovt!
Jeg har klart en præference for forberedelserne fremfor selve showet, og specielt ventetiden lige inden showtime!

Men! Nu ikke mere snak! Jeg vil jo selvfølgelig vise et lille udvalg af mine billeder fra dagen 🙂
Billederne må ikke kopieres eller bruges uden tilladelse fra fotograf tina liv

 

0 Comments

error: Content is protected !!