Priser

Portrætpriser er a la carte priser. Det betyder at du betaler for din fotografering og så køber du efterfølgende de billeder du ønsker. Ved boudoir har du muligheden for at vælge mellem mine boudoir pakkeløsninger eller køre med a la carte priserne.

Portræt priser

Boudoir pakker

Leder du efter bryllupsfotografering?
Send mig en mail: mail@tinaliv.com

I højsæsonen for bryllupper (fra april-september) booker jeg Simone og Janie ind til bryllupper der kører frem til max kl. 18.00, og jeg kører selv heldagsbryllupperne i denne periode. – Hvis I ønsker en 2. shooter på jeres bryllup, så sig det allerede fra start så jeg kan få lukket kalenderen for den ene af mine freelance fotografer.

Hvad betyder det så?
Det betyder at henover sommeren kan det være Simone eller Janie der fotograferer din dag hvis du har valgt en mindre bryllupspakke.
Det betyder IKKE at billederne på nogen måde bliver dårligere.. Simone og Janie har været under mine vinger og ved hvad jeg vil have og forventer af dem.
Det vil stadig være mig der står administration, kontakt,
redigering og levering af billederne til jer.
I er i gode hænder uanset hvem af os der er sat på jeres bryllup! 🙂
Og ja jeg tager også mindre bryllupper selv, men hvis jeg har 2 bryllupper booket ind samme lørdag, så vil det være mig der er på heldagsbrylluppet.
I vil få oplyst jeres fotograf senest ved formødet.