Capture Your Feelings

Discover Your Love

Save Your Best Moments

ABOUT ME

I'm Looking for Love Stories

Curabitur bibendum mi sed rhoncus aliquet. Nulla blandit porttitor justo, at posuere sem accumsan nec. Sed non arcu non sem commodo ultricies. Sed non nisi viverra, porttitor sem nec, vestibulum justo tortor ornare turpis faucibus. Nullam vehicula justo odio. Ut sollicitudin sed turpis sit amet facilisis. Nulla malesuada, massa ac eleifend tempor, diam orci commodo augue, nec imperdiet massa arcu sed lorem.

Some of My Last Projects

“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”

― Marilyn Monroe

Latest Threads from My Blog

Jul 2021

Vil du gerne give billeder i julegave? Så er her muligheden for præcis det!Juletilbud 2021 er muligt at booke nu, og prisen?Prisen er nul kroner. Jeps du læste rigtigt!Julefotograferingen er i år gratis, og har en varighed på op til 45 minutter.Max antal personer: 2 voksne & 3 børn, da dette er hvad mit studie …

READ MORE

MODEL CALL BOUDOIR

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Jeg skal ha testet mit mini studie af med boudoirfotografering – hvad dur, hvad dur ikke. Hvor ser lyset spændende ud – hvad kan lade sig gøre.Jeg skal have 100% frihed til hvilke opstillinger osv der fotograferes, men du/I presses ikke …

READ MORE

MODEL CALL

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Pladsen er trang. Så en familie med mange personer kan jeg desværre ikke tage ind. Det er min repos i mit private hjem jeg har omformet til et mini studie, og derfor vil billederne også blive brugt til at fremtidige kunder …

READ MORE

Need a Photographer ? Someone With Experience to Collaborate With?