fbpx

Fotograf Tina Liv & Co

Her kan du læse lidt mere om hvem du kan møde hos Fotograf Tina Liv

Fotograferne

Fotograf & ejer
Tina Liv
Fotograf Tina Liv, fotograf og ejer af virksomheden Fotograf Tina Liv.
Jeg er uddannet fagfotograf.

Til daglig bor jeg sammen med min mand & vores franske bulldog Emmet i et hus tæt på strand og skov i Fredericia.
Jeg er “all about eventyr”! Jeg holder meget af Alice i eventyrland, tegnefilm, jordbær & cola, og så har jeg en lille nørd i mig når det gælder fonte – jeg er simpelthen vild med fonte!

Jeg elsker følelser, nærvær, grin og kærlighed! Og hvor jeg hører til i højredelen af hjernen hører min mand til på den venstre side, så vi komplimenterer hinanden helt fantastisk.
Jeg elsker mit liv, og jeg elsker mit arbejde som fotograf.

Fotograf & 2. shooter
Simone
Simone er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv.
Hun kan blive mødt som 2. shooter på fine art fotograferinger, eller bryllupper. Simone kan du typisk også møde hvis det drejer sig om mindre bryllupsfotograferinger frem til kl. 18.00.

Simone har fotograferet siden 2012, og særligt portrætfotografering af både mennesker og dyr har fanget hendes interesse. Som tidligere aktiv konkurrencerytter har Simone særlige kompetencer, når der skal fotograferes heste.

Simone arbejder til daglig som sygeplejerske, og bor sammen med sin mand Anders og deres 2 børn. Simone elsker at være kreativ, så når ikke hun er bag kameraet, er der som regel gang i et af mange andre kreative projekter.

Fotograf og 2. shooter
Janie
Janie er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv.
Hun kan blive mødt som fotograf & 2. shooter på bryllupper. Janie sendes ud til alt fra 2-12 timers bryllupsopgaver. Hun kan også blive mødt til konfirmationsopgaver eller portrætter i det frie.

Janie har fotograferet siden 2015, og har været under skarp oplæring af Tina Liv. Hun har en forkærlighed for nyfødte, familier, unge konfirmander og bryllupper.

Janie er uddannet socialrådgiver, og bor sammen med sin mand, 2 drenge og deres kat Laban. Janie’s yngste dreng har autisme, og Janie har derfor et helt særligt tag på børn og en kæmpe portion tålmodighed.

Fotograf & 2. shooter
Jess
Jess er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv.
Hun kan blive mødt som fotograf & 2. shooter på bryllupper. Jess sendes kun ud hvis det drejer sig om halvdags- eller heldagsbryllupper.

Til daglig bor hun på Sjælland med sin mand og deres tre drenge. Oprindelig kommer hun fra Belgien, og har boet i Denmark siden 2007.  Jess er uddannet kemiker, og selvom det var fascinerende, fandt hun sit mål i livet i hendes passion for fortællinger. Hun har specialiseret sig i at laver dokumentariske familie fotograferinger og hun elsker at læse og samle smukke illustrerede børnebøger.
Jess bliver draget af øjeblikke  med intens nærvær og følelser, både glade og de sårbare. Hun mærke stemningen, og finde en kreativ måde at gengive det i billederne, så I kan føres tilbage til jeres dag.

2. shooter
Marianne
Marianne er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv. 
Hun kan blive mødt som 2. shooter på heldagsbryllupper.

Marianne har fotograferet siden de helt unge år og har undervist på Ungdomsskolens fotohold i en længere årrække. Hendes passion er at fotografere mennesker, den kreative proces og at fange de magiske øjeblikke.

Til dagligt arbejder Marianne som skolepædagog og bor sammen med Frank, deres 2 teenagebørn og deres kat Mille. Marianne er flittig squashspiller og har tabt sit hjerte til Hawaii.

Mine Make-up artister

make-up artist
Susanne Marxen
Susanne er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv og tilknyttet som make-up artist til boudoirfotograferinger.

Susanne er makeup-artist uddannet fra Makeupskolen i Odense. Hun går meget op i at få den indre og naturlige skønhed frem.
Hun er desuden også folkeskolelærer og er ret vild med at have fødderne plantet i kreative, levende og udviklende verdner.

I det daglige er hun pt. single og barnløs, men dog ”mor” for katten Washington. Susanne synger også i Dansk Performancekor og elsker at vinde i brætspil.
Susanne driver, ved siden af sit job som lærer, Beautystudie.dk

make-up artist
Karina Staniok
Karina er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv og tilknyttet som make-up artist til boudoirfotograferinger.

Karina har siden 1997 arbejdet med makeup, hår og styling og elsker det! Hun har arbejdet med alt fra shows, fotoshoots, reklamer og musikvideoer (universal Music og RE:A:CH).
Karina har stor kærlighed til det kreative og ser gerne detaljerne er helt perfekte.

I det daglige bor Karina sammen med sin mand Jens, deres lille datter, deres kanin, papegøje & kat.