Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fotograf Tina Liv & Co

Her kan du læse lidt mere om hvem du kan møde hos Fotograf Tina Liv

Fotograferne

Fotograf & ejer
Tina Liv
Fotograf Tina Liv, fotograf og ejer af virksomheden Fotograf Tina Liv.
Jeg er uddannet fagfotograf.

Til daglig bor jeg sammen med min mand & vores franske bulldog Emmet i et hus tæt på strand og skov i Fredericia.
Jeg er “all about eventyr”! Jeg holder meget af Alice i eventyrland, tegnefilm, jordbær & cola, og så har jeg en lille nørd i mig når det gælder fonte – jeg er simpelthen vild med fonte!

Jeg elsker følelser, nærvær, grin og kærlighed! Og hvor jeg hører til i højredelen af hjernen hører min mand til på den venstre side, så vi komplimenterer hinanden helt fantastisk.
Jeg elsker mit liv, og jeg elsker mit arbejde som fotograf.

Fotograf & 2. shooter
Simone
Simone er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv.
Hun kan blive mødt som 2. shooter på fine art fotograferinger, eller bryllupper. Simone kan du typisk også møde hvis det drejer sig om mindre bryllupsfotograferinger frem til kl. 18.00.

Simone har fotograferet siden 2012, og særligt portrætfotografering af både mennesker og dyr har fanget hendes interesse. Som tidligere aktiv konkurrencerytter har Simone særlige kompetencer, når der skal fotograferes heste.

Simone læser til daglig til sygeplejerske, og bor sammen med sin mand Anders og deres 2 børn. Simone elsker at være kreativ, så når ikke hun er bag kameraet, er der som regel gang i et af mange andre kreative projekter.

Fotograf og 2. shooter
Janie
2. shooter
Marianne
Marianne er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv. 
Hun kan blive mødt som 2. shooter på heldagsbryllupper.

Marianne har fotograferet siden de helt unge år og har undervist på Ungdomsskolens fotohold i en længere årrække. Hendes passion er at fotografere mennesker, den kreative proces og at fange de magiske øjeblikke.

Til dagligt arbejder Marianne som skolepædagog og bor sammen med Frank, deres 2 teenagebørn og deres kat Mille. Marianne er flittig squashspiller og har tabt sit hjerte til Hawaii.

Mine Make-up artister

make-up artist
Susanne Marxen
Susanne er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv og tilknyttet som make-up artist til boudoirfotograferinger.

Susanne er makeup-artist uddannet fra Makeupskolen i Odense. Hun går meget op i at få den indre og naturlige skønhed frem.
Hun er desuden også folkeskolelærer og er ret vild med at have fødderne plantet i kreative, levende og udviklende verdner.

I det daglige er hun pt. single og barnløs, men dog ”mor” for katten Washington. Susanne synger også i Dansk Performancekor og elsker at vinde i brætspil.
Susanne driver, ved siden af sit job som lærer, Beautystudie.dk

make-up artist
Karina Staniok
Karina er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv og tilknyttet som make-up artist til boudoirfotograferinger.

Karina har siden 1997 arbejdet med makeup, hår og styling og elsker det! Hun har arbejdet med alt fra shows, fotoshoots, reklamer og musikvideoer (universal Music og RE:A:CH).
Karina har stor kærlighed til det kreative og ser gerne detaljerne er helt perfekte.

I det daglige bor Karina sammen med sin mand Jens, deres lille datter, deres kanin, papegøje & kat.