Fødselsdagsvindere

Rigtig hjerteligt tillykke med gevinsten..
Nedenfor kan du se hvad netop DU har vundet!
Alle fotografering er ren fotografering. Jeg kan af gode grunde ikke give diverse indhold med, så billeder tilkøbes efterfølgende.
Du kan ikke ombytte din gevinst til kontanter, eller produkter. Gevinsten er personlig og kan ikke videregives til andre end dem du har vundet den til – hvis du har vundet den personligt, kan de ikke videregives til andre.
Fotograferinger udenfor trekantsområdet bliver tillagt kørselsudgifter, så selvom der står mit studie eller i fredericia så er det muligt at betale mig for at komme til jer.
For alle gevinster med bryllupsfotografering er følgende gældende: 1 times on location fotografering af brudeparret. Skal jeg længere væk er jeg nødsaget til at tage transporttillæg. Alle bryllupsfotograferingsgevinster kan opgraderes til bryllupspakker mod betaling af restbeløbet op til pakkens værdi – kontakt mig for info hvis dette ønskes.

ALLE vindere bedes sende en mail med fulde navn – adresse – postnr/by – mobilnummer samt mulige datoer for fotografering til følgende mail:
konkurrence@tinaliv.com
Du SKAL sende en mail til mig FØR søndag den 6. december kl. 20.00, ellers går din gevinst tabt.

Sæt dit vindernavn ind som emne på mailen. altså navnet på den der har vundet – hvis du har nomineret en anden er det stadig dit eget navn du skal sætte ind.

Alle fotograferinger (undtagen bryllup / trash the dress) skal afvikles inden 1. juli 2016, når du det ikke går din gevinst desværre tabt. Ønsker du fotograferingen skal være en del af en julegave skal du skynde dig at maile mig. Julefotograferinger stopper 18. december 2015.

Udebliver du fra din fotografering frafalder din gevinst, og du kan i så fald derfor ikke indløse den.

Alice Christiansen – du har vundet en fotosession sammen med din kæreste. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Ann M Stensgård – du har vundet en portrætsession med dig selv i hovedrollen. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Anette Birk
– du har vundet en familiefotografering på en location i Fredericia.

Anita Sandager Jakobsen – du har vundet en dag i mit selskab hvor temaet er “pick tina liv’s brain”

Anne-Sophie Hougaard – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Annemette Halberg Christensen – du har vundet en fotosession af dine børn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Asmaa Faris – du har vundet en nyfødt fotografering i mit studie af den lille guldklump der kommer i april.

Britta Flaskager – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Camilla Egeborg – du har vundet en fotosession af dine tvillinger. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Camilla Kjærgaard Larsen – du har vundet en fotosession med dig og din søn i mit studie.

Carina Jespersen – du har vundet en fotosession af dine 2 drenge og Louises datter i mit studie.

Catrine Mortensen – du har vundet en generationsfotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Christina Brehmer Jensen – du har vundet en fotosession sammen med din søn Erik. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Christina Kuntz – du har vundet Mit Første År Babypakke til Tildes lillebror.

Christine Elkjær Storgaard – du har vundet en fotosession sammen med dine 3 fantastiske døtre. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Daniella Bruus Jørgensen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Eva-Maria Bücking-Rasmussen – du har vundet en boudoirfotografering i mit studie.

Gitte Munkholm Stadsgaard – du har vundet en familiefotografering til dine skønne venner. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Gitte Freund Wojcik – du har vundet en mavesession til din lillesøster Rikke. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Gitte Petersen – du har vundet en mini photoshop dag med mig.

Gry Emilie Lorange – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Heidi Holm Damgaard – du har vundet en fotosession af din datter. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Helle Kold Nielsen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Henriette Toft Riise Larsen – du har vundet en fotosession af dine 3 banditter sammen med bedstefar, farfar og evt. oldefar. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Jane Helene Riggelsen – du har vundet en fotodokumentation af Ebbe’s dåb. Hvis jeg nu allerede er booket ud på datoen hvor han skal døbes vil du istedet få en fotosession enten i studiet eller on location et sted i Fredericia.

Jeanne R. Bergmansen – du har vundet en boudoirsession til din smukke veninde i mit studie.

Karina Brøndum & Kenneth – I har vundet en familiefotografering. I vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Karina Kræmmergaard – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Kia Ullitz – du har vundet en mavessesion til din søster.

Laika Fabricius – du har vundet en fotosession sammen med dine bedste veninder. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Lene Kristiansen – du har vundet en gruppesession med alle familiens børn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mai Jensen – du har vundet en portrætsession af din seje veninde. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Maibrit Falkenhagen – du har vundet en gruppefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Malene Køster Nytofte-Bæk – du har vundet en fotosession med din morfar og hans samlever. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Malene Lund Skørbæk Christensen – du har vundet en generationsfotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Maria Bech Lauritsen – du har vundet en boudoirfotografering i mit studie.

Maria Marianne Scarlett Stilling-Kaltoft – du har vundet en fotosession med dine børn sammen med bedste og bedstefar. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Maria Oldenborg – du har vundet en gruppefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Maria Thesbjerg Hansen – du har vundet en familiefotografering on location et sted i Fredericia.

Marianne Bay Christensen – du har vundet en familiefotografering til din veninde. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Marianne Kock Petersen – du har vundet en boudoirfotografering i mit studie.

Marianne Pedersen – du har vundet en fotosession med dine tre børn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Marianne Sørensen – du har vundet en mini foto dag med mig hvor vi kigger på kameraet og tager billeder. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Marie Hvas Ellerbæk – du har vundet en trash the dress session med Kano og gudenåen som scenarie.

Mathilde Hoff-Nielsen – du har vundet en generationsfotografering af din mor, dig og din søn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mathilde Kristensen Mølbæk – du har vundet en trash the dress session on location et sted i Fredericia.

Masja S. Grønlund – du har vundet en fotosession med dine 3 dejlige unger. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mette Lohse Skou Jensen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Michelle Kehren – du har vundet en boudoirsession i mit studie.

Mikala Andersen – du har vundet en fotosession med dig og din søn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Nadia Dannesboe Parnas – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Nana Korsgaard Hansen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Nina Lauridsen – du har vundet en fotosession til din veninde og hendes mand. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Pepper Von Hope – du har vundet en søskendefotografering sammen med din bror. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Rebecca Skovaa Andersen – du har vundet en fotosession med svigerforældrenes drenge, dig og to børnebørn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Rikke Bahrt – du har vundet en fotosession med Alfred og hans lille kusine i mit studie.

Rikke Gaba – du har vundet en familiesession i mit studie.

Rita Elisabeth Madsen – du har vundet en fotosession med dine tre højtelskede børnebørn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Sascha Kirsten Kofod-Jensen – du har vundet babypakke 03 til jeres lille seje datter.

Sidsel Bach Lorenzen – du har vundet en generationsfotografering af din mormor, mor, dig og din lille datter. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Suzette Poulsen Thomasen – du har vundet en fotosession med dine tre lækre unger (vildbasser? 😉 ). Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Tanja Foldager Juul – du har vundet en søskendefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Thilde Smedegaard Petersen – du har vundet en livsstilsfotografering sammen med Alf. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Tina Marie Harbo – du har vundet en fotosession sammen med dine to fantastiske piger. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Trine Faaborg Kalland – du har vundet en fotosession sammen af din mand og søn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Trine Rosholm – du har vundet en mavefotografering.

Trine Thougaard – du har vundet en fotosession til din opdrætter on location.

Vibeke Lindgaard – du har vundet en fotosession af Magnus med kusiner sammen med mormor og morfar. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Vivian Laugesen – du har vundet en times bryllupsfotografering på udvalgt location. Hvis jeg nu allerede er booket ud på datoen vil du istedet få en trash the dress session on location et sted i Fredericia.

Wivian Albrechtslund – du har vundet en gruppefotografering med hele familien. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

 

DESVÆRRE VAR DET IKKE ALLE DER NÅEDE AT SENDE MIG EN MAIL INDENFOR DENNE UGE, SÅ GEVINSTERNE ER DESVÆRRE GÅET TABT! BEKLAGER!
Følgende er deltagerne der ikke nåede det;

Anja Hansen – du har vundet en fotosession af dine børn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Anne-Sofie Lynge Andersen – du har vundet en fotografering af dine bedsteforældre. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Anne Grethe Just – du har vundet en fotografering med dine børn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Anne-Mette Sigaard – du har vundet en portrætsession til Thilde. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Benedikte Svelgaard – du har vundet en portrætsession med dig selv i hovedrollen. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Charlotte Ammitzbøll – du har vundet en fotosession med din dejlige boxerhund. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Charlotte Kusk – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Ditte Revsgaard Andersen – du har vundet en gruppefotografering med fætre/kusiner og bedsteforældre. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Jeanne Hørdal – du har vundet en boudoirsession i mit studie.

Karina Hvid Borg Jensen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Karina Staniok Thomsen – du har vundet en mavesession. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Kathrine Schmidt – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Line Hoel – du har vundet en times bryllupsfotografering på udvalgt location. Hvis jeg nu allerede er booket ud på datoen vil du istedet få en trash the dress session on location et sted i Fredericia.

Malene Sandberg Mikkelsen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mette Ewald – du har vundet en fotosession med dine 2 guldklumper. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mette Holm Nielsen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mette Kahr – du har vundet en fotosession med din skønne datter. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mette Lorenzen Meyer – du har vundet en fotosession med din BLONDE søn. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Mette Sørensen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Michael Juel Nielsen – du har vundet en times bryllupsfotografering på udvalgt location. Hvis jeg nu allerede er booket ud på datoen vil du istedet få en trash the dress session on location et sted i Fredericia.

Michelle Mostrup Præstgaard Luther – du har vundet en familiefotografering sammen med din mor. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Nadia Ligneul
– du har vundet en fotosession med din datter. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Pia Lykke Hansen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Sabina Kromann Nedenskov Andersen – du har vundet en familiefotografering med Rune, Emma, Hjalte, Rynke, Agnes og dig selv. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Sara Nørregaard Petersen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Susanne Andersen – du har vundet en familiefotografering i mit studie.

Tina Anthonsen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Tina Højgaard – du har vundet en fotosession med dine to prinsesser. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

Winnie Lauridsen – du har vundet en familiefotografering. Du vælger selv om det skal være i mit studie eller on location et sted i Fredericia.

0 Comments