Blog Grid 3 Columns

Portræt Vintertilbud

Så kommer Black Friday Tilbud nummer 2+3 på banen! <3 Tilbud 1 – PortrætpakkenFotografering i op til en time + 5 stk digitale billedfilerNormalpris 1999kr – Tilbud på udvalgte dage udløser 25% rabat, Pris: 1499,25krBaggrunden …

Read full post

Bryllupsvintertilbud

Vi tyvstarter Black Friday Tilbud! 50% på Heldagsbryllup & 25% på halvdagsbryllup (op til 6 timer) for bryllupper der afholdes i november, december, januar & februar!Et rigtig Vinter Black Friday Tilbud!I kan vælge mellem følgende …

Read full post

Jul 2021

Vil du gerne give billeder i julegave? Så er her muligheden for præcis det!Juletilbud 2021 er muligt at booke nu, og prisen?Prisen er nul kroner. Jeps du læste rigtigt!Julefotograferingen er i år gratis, og har …

Read full post

MODEL CALL BOUDOIR

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Jeg skal ha testet mit mini studie af med boudoirfotografering – hvad dur, hvad dur ikke. Hvor ser lyset spændende ud …

Read full post

MODEL CALL

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Pladsen er trang. Så en familie med mange personer kan jeg desværre ikke tage ind. Det er min repos i mit …

Read full post

Forårskuller!!!!!!!

Jeg har forårskuller <3Og så har jeg faktisk total forsømt min fødselsdagkonkurrence 2018… DERFOR.. Har jeg lavet et sindssygt tilbud der er gældende på udvalgte dage i april måned.Du har nu muligheden for at få …

Read full post

Last Minute Bryllupsbooking

Så er der et par Last Minute Bryllupsdatoer i min kalender der er frigjort til booking.Datoerne er:13. april 2019 27. april 2019 Bookingstilbuddene disse dage er gældende for halvdagsfotografering – dvs op til 6 timers …

Read full post

SOMMERTILBUD

Varmen er steget mig til hovedet, og i stedet for brok – så synes jeg vi skal fejre det fantastiske vejr!!! Derfor starter nu mit sommerkuller tilbud 🙂 Det er udvalgte dage disse tilbud gælder …

Read full post
1 2 3