Blog Grid 3 Columns

Kampagne Fotografering

Kampagne Fotografering <3 Vinterperioden er altid noget stille, og lidt halvdeprimerende hvis jeg skal være ærlig!Når december slutter starter stilheden.. Det er her man sidder og savner solen, og i den grad fotograferingerne!I anledning af …

Read full post

MODEL CALL BOUDOIR

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Jeg skal ha testet mit mini studie af med boudoirfotografering – hvad dur, hvad dur ikke. Hvor ser lyset spændende ud …

Read full post

MODEL CALL

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Pladsen er trang. Så en familie med mange personer kan jeg desværre ikke tage ind. Det er min repos i mit …

Read full post

Forårskuller!!!!!!!

Jeg har forårskuller <3Og så har jeg faktisk total forsømt min fødselsdagkonkurrence 2018… DERFOR.. Har jeg lavet et sindssygt tilbud der er gældende på udvalgte dage i april måned.Du har nu muligheden for at få …

Read full post

Last Minute Bryllupsbooking

Så er der et par Last Minute Bryllupsdatoer i min kalender der er frigjort til booking.Datoerne er:13. april 2019 27. april 2019 Bookingstilbuddene disse dage er gældende for halvdagsfotografering – dvs op til 6 timers …

Read full post

SOMMERTILBUD

Varmen er steget mig til hovedet, og i stedet for brok – så synes jeg vi skal fejre det fantastiske vejr!!! Derfor starter nu mit sommerkuller tilbud 🙂 Det er udvalgte dage disse tilbud gælder …

Read full post

Christina & Andreas sagde ja

Christina var så heldig at vinde en bryllupsfotografering hos mig! Og den 18. marts var simpelthen dagen hvor hun skulle sige ja til sin udkårne Andreas 🙂 Citat fra Christina; Endelig kom dagen hvor vi …

Read full post

Nyfødte søges til øvesessioner

Jeg søger nyfødte til øvesessioner! Fotograferingerne vil foregå i April måned 2017, hvilket betyder at din termin skal være slut marts eller i april måned. Datoen aftales senere! Selve øvefotograferingen vil foregå i mit studie …

Read full post
1 2 3