Blog Grid 3 Columns

Jul 2021

Vil du gerne give billeder i julegave? Så er her muligheden for præcis det!Juletilbud 2021 er muligt at booke nu, og prisen?Prisen er nul kroner. Jeps du læste rigtigt!Julefotograferingen er i år gratis, og har …

Read full post

MODEL CALL BOUDOIR

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Jeg skal ha testet mit mini studie af med boudoirfotografering – hvad dur, hvad dur ikke. Hvor ser lyset spændende ud …

Read full post

MODEL CALL

Formålet med mine model calls er at få billeder til markedsføring, hjemmeside, sociale medier mv.Pladsen er trang. Så en familie med mange personer kan jeg desværre ikke tage ind. Det er min repos i mit …

Read full post

TILBUD BRYLLUP

Det er meget sjældent bryllupsfotografering kommer på tilbud fra min hånd, men det sker.. og det er faktisk ligenu det sker!! 12 timers fotografering1 fotografDigitale billedfiler, redigeret i både farve og sort/hvidFormøde i mit ministudie …

Read full post

Alison & Johnathan Wedding

With so much happening here and around the world right now, it was a joy to share some uplifting news yesterday when we drew the winner of Easy Weddings’ sixth competition, and gave away another incredible …

Read full post
1 2 3 6