Blog Grid 2 Columns

Graviditetsprojekt 01

Jeg har i flere år ønsket mig at dokumentere en fødsel! Det er dog ikke lige sådan at få lov til det, så da chancen bød sig hos et vennepar greb jeg den uden tøven! Denne oplevelse var simpelthen noget af det mest rørende jeg har været med til i mit liv og det gav …

Read full post

Vandnymfer 01

Åhhh jeg klapper i mine små hænder 🙂 Endnu et længe ønsket projekt er endelig kommet til live her i weekenden! Vejret var total ustadigt.. Først sol, så regn, så sol, så kraftig blæsevejr… Ikke just det nemmeste vejr at arbejde i! Skønne Mira stod igen for skud foran mit kamera, og hun gjorde det …

Read full post

Rock Fashion Show 2013

Jeg var så heldig at få et pr kort til rock fashion show i Kolding storcenter dagen før showet løb af stablen! Jeg har ALDRIG taget denne type billeder før, og var ærligt talt en smule nervøs – og samtidig så er jeg ikke verdens bedste til at finde rundt i centret, faktisk så farer …

Read full post

Ingelise & Hønen Freedom

De af jer der kender mig privat ved at jeg har et meget stort hjerte for dyr, og plejer at sige at man skal være god ved alle dyr – og jeg mener alle dyr.. Selv edderkopperne her i huset bliver lukket udenfor i et glas så de kan få et godt liv i naturen. …

Read full post

Bentes Boudoir oplevelse

Jeg elsker boudoirfotografering! Elsker det! Der er ikke noget bedre i verden end at få lov til at give en kvinde den gave at se hvor smuk hun rent faktisk er… Bente kontaktede mig med forespørgslen om en boudoirfotografering, men var meget usikker på om det nu kunne lade sig gøre og om det overhovedet …

Read full post

Konkurrencevindere

(din gevinst kan ikke ombyttes til kontanter, eller produkter) Udebliver du fra din fotografering frafalder din gevinst, og du kan i så fald derfor ikke indløse den. Rigtig hjerteligt tillykke til alle 5 vindere 🙂 Thomas Skræddergaard – du har vundet en fotosession med dig og dine to børn Freya og Noah. Fotograferingen skal ske …

Read full post

Fødselsdagsvindere

Rigtig hjerteligt tillykke med gevinsten.. Nedenfor kan du se hvad netop DU har vundet! Alle fotografering er ren fotografering. Jeg kan af gode grunde ikke give diverse indhold med, så billeder tilkøbes efterfølgende. Du kan ikke ombytte din gevinst til kontanter, eller produkter. Gevinsten er personlig og kan ikke videregives til andre end dem du …

Read full post

Workshops

Så kører en ny omgang workshops! Jeg har pt 1 stk’s i ærmet. En boudoirworkshop. Workshoppen er kun for kvinder, sorry guys! BOUDOIRWORKSHOP – 26. juni 2016. Workshoppen foregår i mit studie i Fredericia. Dette er en naturligt lys-workshop. Vi vil komme igennem emner som poseringer, kommunikation, udstyr, lys, billedkritik, props, mua & priser mm. …

Read full post

1. søndag i advent

Hver søndag i advent kører jeg lidt kampagnetilbud. Her kommer første af 4 skønne tilbud op til jul! 1. søndag i advent kører jeg babypakke-kampagne! Book din babypakke 1. søndag i advent og få 20% rabat på pakken! Betaling sker ved booking. Der er kun et begrænset antal babypakker, så tøv ikke for længe! Tilbuddet …

Read full post

2. søndag i advent

Hver søndag i advent kører jeg lidt kampagnetilbud. Her kommer anden af 4 skønne tilbud op til jul! 2. søndag i advent kører jeg boudoir-kampagne! Book din boudoirsession 2. søndag i advent og få 20% rabat! Betaling sker ved booking. Der er kun et begrænset antal boudoirpakker til rådighed, så tøv ikke for længe! Tilbuddet er …

Read full post
1 2 3