Bentes Boudoir oplevelse

Jeg elsker boudoirfotografering! Elsker det! Der er ikke noget bedre i verden end at få lov til at give en kvinde den gave at se hvor smuk hun rent faktisk er…

Bente kontaktede mig med forespørgslen om en boudoirfotografering, men var meget usikker på om det nu kunne lade sig gøre og om det overhovedet ville blive pænt.. Bente er fysisk handicappet med stive led & manglende muskler. Jeg havde aldrig fotograferet en fysisk handicappet kvinde før, men er ikke bange for udfordringer.. Og helt ærlig hvorfor skulle billederne ikke blive lige så smukke.. I mine øjne er alle kvinder smukke væsner, så jeg fortalte Bente ærligt at jeg var ret sikker på hun ville blive glad for både oplevelsen og billederne. Bente er sej & hun kastede sig selvfølgelig ud i en boudoirfotografering!

Det var en fornøjelse at fotografere Bente. Hendes smil og latter smitter, og vi havde bare de skønneste timer sammen! Jeg følte mig utrolig priviligeret at få lov til at være den der blev udvalgt til at lave smukke billeder af Bente til morgengaven. Jeg har efterfølgende spurgt Bente om ikke hun ville dele sine tanker & billeder med jer derude og kan med glæde fortælle jer at det ville hun rigtig gerne.

Her er hvad Bente har skrevet til mig;

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP, vi skal giftes eller i hvert fald ha vores kirkelige velsignelse 10. aug. 2013. Året forinden var vi et hurtigt smut på rådhuset, men uden at gøre det store ud af det. Så 10.08.13 skulle det fejres og med i fejringen hører der jo også en morgengave til.
Allerede først på året gik mine tanker på, hvad Peter skulle ha’ i morgengave. Skulle det være en fodboldtur til Liverpool eller boudoir-billeder? 2 ting, som Peter havde snakket om tid tilbage.

Jeg er skæv i hoved og røv a’ka fysisk handicappet. Mit handicap består i, at jeg har manglende muskler og stive led. Har absolut ikke en perfekt krop, så det med billederne ville være en kæmpe udfordring. Havde hørt om Tina Liv og kontaktede hende. Hun havde aldrig prøvet, at boudoir-fotografere en fysisk handicappet før, men var heller ikke bleg for at tage udfordringen op. Plus, hun sagde, at det jo var til min mand, der var faldet for mig og hvad dertil hørte. Og hun havde jo ret. Så valget blev truffet, det skulle prøves. Jeg fik en tid til fotografering.

Dagen for fotoshootet

Jeg pakkede kufferten med div. Accesories – for ja, hvad skal man ha’ på?? Startede bilen og kørte mod Fredericia med en veninde, der skulle hjælpe mig. Tror jeg havde en puls på 150 af bare nervøsitet. Var det nu det rigtige, ville Tina blive chokeret over mit handicap mine ar på kroppen, ville det overhovedet kunne blive pæne billeder?????????? Utrolig mange spørgsmål, der blev gjort til skamme.
Vi ankom og fik sagt pænt goddag til Tina og Mette. Jeg blev ”dullet op” og i den time det tog fandt vi hurtigt ud af, at vi alle var på bølgelængde med hinanden. Så var jeg klar. Vi skulle i gang. Stemningen var høj, positiv og vi grinede meget af tiden. Kan huske, at Tina på et tidspunkt sagde:”kan du lige finde den indre missekat frem i dit blik”.
Jeg var færdig af grin og stemningen var lagt. Jeg glemte alt om nervøsitet og havde en fantastisk dag.

Da albummet kom hjem

Da albummet kom hjem, fortalte jeg mine forældre om, at jeg havde fået taget disse billeder og at jeg havde fået et album til Peter. Min fars reaktion var, at han ikke troede, at han havde en datter, der kunne finde på at få taget sådanne billeder, men da jeg så viste ham albummet fik han tårer i øjnene og synes det var smukt. Og så tudede jeg da selv lidt over det også.
Albummet blev pakket ind og morgenen efter vores velsignelse fik Peter gaven. Og her er hans kommentar til albummet:

”Jeg tabte underkæben og var positiv overrasket. Havde aldrig troet, Bente kunne finde på det.”

Det var en fantastisk gave at give. Skønt at se Peters reaktion.
Hele oplevelsen for mig har været fantastisk. Jeg gjorde noget, jeg aldrig havde troet, jeg skulle turde og så blev billederne endda så smukke. Kunne sgi næsten ikke kende mig selv.
Jeg vil ønske, at enhver kvinde uanset alder og former gjorde sig selv den tjeneste, at lade sig fotografere sådan. Man bliver virkelig positivt overrasket.
Er utrolig glad for, at Tina Liv gav mig det lille skub ud i det. 1000 tak.

I skal selvfølgelig også ha et kig i Bentes smukke billeder <3 Her et uddrag af dem som de var sat op i den smukke morgengave-bog!

002_web 003_web 004_web 005_web 006_web 007_web 008_web 009_web

 

Tusind tusind tak Bente! Det var en lige så skøn dag for mig som det var for dig! Du er bare så sej, sød & smuk!
Og så er Bente jo nu blevet mor til lille søde Marius som jeg også har fået æren af at forevige 🙂

bente_web

0 Comments

error: Content is protected !!