Hey, dette billede er © Fotograf Tina Liv
Tina Liv & Co

Mød Tina Liv's Team

Her kan du læse lidt om de personer du kan komme i berøring med under din fotografering.

Marianne er min faste 2. shooter.
Marianne vil du højst sandsynligt møde i forbindelse med heldagsdækningen af dit bryllup.

Min make-up artist Susanne Marxen er fast tilknyttet mine boudoir maxi sessioner, men kan selvfølgelig bookes ind efter behov til andre fotograferinger.

Tina Liv

Fotograf Tina Liv, fotograf og ejer af virksomheden ved samme navn. Jeg er uddannet reklamefotograf. Til daglig bor jeg sammen med min mand & vores 2 franske bulldogs Emmet & Elle i et hus tæt på strand og skov i Fredericia. Jeg er “all about eventyr”! Jeg holder meget af Alice i eventyrland, tegnefilm, jordbær & cola, og så har jeg en lille nørd i mig når det gælder fonte – jeg er simpelthen vild med fonte! Mine hunde betyder alt for mig – og mange vil nok sige at de er en anelse forkælet. Jeg elsker følelser, nærvær, grin og kærlighed! Og hvor jeg hører til i højredelen af hjernen hører Hans til på den venstre side, så vi komplimenterer hinanden helt fantastisk. Jeg elsker mit liv, og jeg elsker mit arbejde som fotograf.

Marianne Damholt

Marianne er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv og er mest knyttet til bryllupsfotograferinger. Marianne har fotograferet siden de helt unge år og har undervist på Ungdomsskolens fotohold i en længere årrække. Hendes passion er at fotografere mennesker, den kreative proces og at fange de magiske øjeblikke. Til dagligt arbejder Marianne som skolepædagog og bor sammen med Frank, deres 2 teenagebørn og deres kat Mille. Marianne er flittig squashspiller og har tabt sit hjerte til Hawaii.

Susanne Marxen

Susanne er freelance ansat hos Fotograf Tina Liv og tilknyttet som make-up artist til boudoirfotograferinger. Susanne er makeup-artist uddannet fra Makeupskolen i Odense. Hun går meget op i at få den indre og naturlige skønhed frem. Hun er desuden også folkeskolelærer og er ret vild med at have fødderne plantet i kreative, levende og udviklende verdner. I det daglige er hun pt. single og barnløs, men dog ”mor” for katten Washington. Susanne synger også i Dansk Performancekor og elsker at vinde i brætspil. Susanne driver, ved siden af sit job som lærer, Beautystudie.dk